Assistent Controller

Een jong en ambitieus bedrijf met echte Brabantse gezelligheid. Elke week een borrel, meerdere uitjes per jaar en ook buiten werktijd kunnen jouw toekomstige collega’s het goed met elkaar vinden. Oh ja, en vergeet de bourgondische lunch niet die elke dag gratis wordt verzorgd! Daarnaast besteedt deze organisatie ook veel tijd en aandacht aan ontwikkeling door middel van cursussen, events en conferenties. Klinkt het al interessant? Lees dan snel verder.

Over de organisatie

Jouw nieuwe werkgever is een van de snelst groeiende startups van Nederland op het gebied van financiële technische dienstverlening. Je komt in een jong en ambitieus team te werken en krijgt er in totaal ongeveer vijftig collega’s bij. De sfeer op kantoor is erg informeel en jouw toekomstige collega’s vormen een hecht team. Per jaar zijn er meerdere uitjes en elke vrijdagmiddag is er een borrel, maar ook buiten werktijd wordt er samen veel ondernomen. Een leuk extraatje is dat dagelijks een bourgondische lunch wordt verzorgd voor alle medewerkers. Daarnaast staat ook persoonlijke groei hier hoog in het vaandel en biedt de organisatie verschillende manieren aan waardoor je jezelf kan blijven ontwikkelen, van bijvoorbeeld cursussen tot het bijwonen van conferenties en events.

Wat ga je doen als Assistent Controller?

Jij gaat aan de slag om de gehele financiële administratie op orde te make. Daarnaast ondersteun je de controller bij zijn dagelijkse werkzaamheden. Jouw voornaamste taken bestaan uit:

  • Ondersteunen bij de maandafsluiting;
  • Crediteurenadministratie;
  • Ondersteunen bij rapportages en ad hoc finance & control werkzaamheden;
  • Verwerken van declaraties en bankmutaties.

Wat zijn je kwaliteiten?

  • Afgeronde hbo-opleiding in een financiële richting;
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • Ervaring met Twinfield en Basecone;
  • Proactieve en zelfstandige houding.

Ons aanbod

Een modern kantoor met jonge en ambitieuze collega’s die onder werktijd maar ook daarbuiten graag samen dingen ondernemen. De kans krijg je om jezelf te ontwikkelen door middel van het bijwonen van events, conferenties en het volgen van cursussen. Daarnaast kom je te werken binnen een informele sfeer waar een dagelijkse bourgondische lunch niet mag ontbreken. Je krijgt 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld en een MacBook Pro en Bose koptelefoon van de zaak. Je salaris zal liggen tussen de € 2.500,- tot € 3.500,- op basis van 40 uur.

Ben je enthousiast geworden?

Leuk! Reageer dan snel via de sollicitatiebutton. Met vragen kun je bij mij, Remco de Vries, terecht per e-mail, telefoon of WhatsApp.

Functie

Assistent Controller

Plaats

Den Bosch

Salaris

€2.500 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Sluitingsdatum

19 maart 2021

Recent bekeken