Business Controller

Een betrokken en duurzame organisatie waar je echt aan je carrière en jezelf kan werken. Tijd voor ontwikkeling, aandacht voor persoonlijke groei en een jaarlijks persoonlijk vitaliteitsbudget.  Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder!

Over de organisatie

Jouw nieuwe werkgever is een gespecialiseerd productiebedrijf dat plantaardige ingrediënten en voedingsmiddelen voor mens en dier produceert. De sfeer binnen de organisatie is informeel en betrokken. Ontwikkeling en persoonlijke groei staat hier hoog in het vaandel. Er zijn dan ook diverse opleidingsmogelijkheden. Daarnaast krijg je jaarlijks een persoonlijk vitaliteitsbudget en krijg je er een dynamisch en gezellig team aan collega’s bij. Binnen de organisatie heerst een echt teamgevoel, waarin jouw toekomstige collega’s intensief samenwerken en het ook buiten werktijd goed met elkaar kunnen vinden.

Wat ga je doen als Business Controller?

Jij gaat aan de slag om de strategische en tactische behoefte van de organisatie, op het gebied van het vergroten van de business, in kaart te brengen en te analyseren. Jouw voornaamste werkzaamheden bestaan uit:

  • Analyseren van bestaande informatie en inzicht geven in toekomstige ontwikkelingen;
  • Adviseren van het management;
  • Uitvoeren van bedrijfseconomische analyses en het opstellen van diverse rapportages;
  • Onderhouden van in- en externe contacten in de rol van financieel business partner.

Wat zijn je kwaliteiten?

  • Afgeronde hbo-opleiding in een financiële richting;
  • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Proactief, flexibel en analytisch sterk.

Ons aanbod

Een diverse functie met veel verantwoordelijkheid en inbreng voor eigen initiatief. Dit ervaar je binnen een duurzame en informele organisatie, met een divers team aan betrokken collega’s. Hier kan je aan je carrière en aan jezelf werken, want persoonlijke groei en ontwikkeling staan hier hoog in het vaandel. Jaarlijks krijg je een persoonlijk vitaliteitsbudget waarmee je continu aan jouw gezondheid kan blijven werken. Daarnaast krijg je 25 vakantiedagen, 23 adv-dagen en een dertiende maand. Je salaris zal liggen tussen de € 3.500,- en € 4.500,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Ben je enthousiast geworden?

Super! Reageer dan snel via de sollicitatiebutton. Met vragen kun je bij mij, Remco de Vries, terecht per e-mail, telefoon of WhatsApp.

Functie

Business Controller

Plaats

Regio Eindhoven

Salaris

€3.500 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Sluitingsdatum

02 april 2021

Recent bekeken