Shalina (Starter HRM)

Als je een droom hebt, dan moet je ervoor gaan. Toen Shalina tijdens haar stages in aanraking kwam met het HR werkveld, wist ze dat dit de richting was die zij graag op wilde gaan. Om die reden heeft ze dan ook HRM gekozen als keuzeprofiel op haar opleiding. Dit heeft ze dan ook direct toegepast. Zo was ze bij haar stagebedrijf verantwoordelijk voor het in kaart brengen van de verzuimprocessen, en heeft zij verscheidene administratieve taken op zich genomen. Deze organisatie was dan ook zo blij met haar, dat ze hier na afloop van haar stage mocht blijven. Ondanks dat ze het hier heel erg naar haar zin had, heeft zij op het moment niet de mogelijkheid om fulltime te werken, om die reden heeft ze dan ook haar werkzaamheden bij de organisatie moeten opzeggen.

Shalina is een sociale dame die kan communiceren met collega’s op verschillende niveaus. Zo heeft zij bij haar vorige werkzaamheden contact gehad met zowel het management als mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Momenteel is ze op zoek naar een organisatie waarin ze haar collega’s op HR gebied kan ondersteunen en zo nog meer inzicht kan krijgen in het HR werkveld.

Shalina is per direct beschikbaar voor 24 uur en heeft een salarisindicatie van € 2.400,- op basis van een 40 urige werkweek.

Werkzaamheden

  • Personeelsmutaties verwerken in het ERP systeem;
  • Verantwoordelijk voor de personeels- en salarisadministratie;
  • Notuleren van vergaderingen;
  • In het werving en selectieproces verantwoordelijk voor het schrijven van de vacatures, Het selecteren van potentiële kandidaten en telefonische intakes;

Functie

Starter HRM

Leeftijd

23

Woonplaats

Gouda

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

OTYS, IKAZ, Pioen, Iw3, ifile, MS Word, MS Excel, MS Powerpoint, MS Access