Hannah (HR Adviseur)

Hannah draait haar hand niet om voor de operationele taken van HR. Van het voeren van sollicitatiegesprekken tot het verrichten van loonadministratie, Hannah zorgt ervoor dat de processen op orde zijn. Momenteel is Hannah werkzaam als HR Support Officer bij een logistiek dienstverlener binnen de petrol. Op deze functie is zij niet alleen verantwoordelijk voor de HR taken, maar ook het beheer van het wagenpark en het verwerken van de lonen voor niet alleen Nederlandse, maar ook Belgische Medewerkers. Momenteel is Hannah echter verantwoordelijk voor een dusdanig breed takenpakket, dat zij de focus op het geven van HR Advies en het ondersteunen van medewerkers bij HR vragen mist. Verder krijgt ze in de organisatie ook niet de mogelijkheid om een volgende stap te maken, waardoor ze nu op zoek is naar een nieuwe uitdaging.

 

Hannah is empathisch, behulpzaam en leergierig. Zo heeft ze in haar functie als HR Support Officer meegelopen op een aantal afdelingen buiten HR om, om zo een beeld te krijgen van de werkzaamheden en deze collega’s nog beter te begrijpen. Door haar leergierigheid is ze altijd bereid geweest om zich verder te ontwikkelen, waardoor ze nu dan ook haar PDL heeft behaald en sinds kort ook de cursus Academisch Coachen heeft afgerond.

Hannah heeft een opzegtermijn van 1 maand en is voor 32 uur per week beschikbaar. Ze heeft een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de volledige administratieve ondersteuning op HR-gebied van A tot Z;
  • Opzetten van de gehele HR-afdeling;
  • Actief meewerken aan projecten, zoals de inrichting van Afas, fietsenmaker op de zaak, interne communicatie, leerwerk bedrijf en fysiotherapie op het werk;
  • Verantwoordelijk voor de volledige salarisverwerking van drie entiteiten tussen 200 - 250 medewerkers, zowel intern als extern;
  • Actief meewerken aan projecten, zoals het opnieuw ontwerpen/uitrollen van Afas Personeelssysteem, fietsenmaker op de zaak, fysiotherapie op het werk en interne communicatie. 

Functie

HR Adviseur

Leeftijd

36

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Afas, SAP, Loket, Unit4, Flex, Raet, Humannet, AS400, MS Word, Ms PowerPoint, MS Excel