Amanda (HR-adviseur (Employee Journey Advisor HR Development))

Amanda gelooft dat je nooit bent uitgeleerd. Deze filosofie laat ze niet alleen zien in de verschillende opleidingen die zij gevolgd heeft, maar ook in haar werkzaamheden. Als HR Adviseur in het bankwezen heeft ze gekeken naar de leerbehoeften van medewerkers. Om zo samen met het management een development plan op te stellen, zodat haar collega’s zichzelf konden blijven ontwikkelen. Toen de afdeling waar zij werkte werd uitbesteed naar Hongarije, is zij hier naartoe gegaan om te zorgen dat alles daar efficiënt en correct werd afgehandeld. Als Casemanager in het verzekeringswezen heeft ze laten zien dat ze goed is in het afwegen van verschillende belangen. Ze was hier namelijk contactpersoon voor zowel klanten, als zorgverleners.

 

Amanda is leergierig, creatief in het bedenken van oplossingen en heeft een sterk analytisch vermogen. Zo heeft ze op haar eigen manier het development plan gevisualiseerd voor het management, zodat zij haar plan makkelijk begrepen en hebben kunnen implementeren. Momenteel is Amanda op zoek naar een organisatie waarin zij zich verder kan ontwikkelen als HR Adviseur.

Amanda is per direct beschikbaar voor 36 uur en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand op basis van een werkweek van 40 uur.

Werkzaamheden

  • De leerbehoeften van de medewerkers in kaart brengen, om hieruit samen met het management een concreet development plan op te stellen;
  • Organiseren van trainingen en opleidingen en contact persoon voor externe bureaus;
  • Vraagbaak voor zowel de managers als de medewerkers op het gebied van HR;
  • Verantwoordelijk voor meerdere projecten voor het optimaliseren van de HR-processen en de uitvoering van de plannen;
  • Het begeleiden van het outsourcing van de HR afdeling naar Hongarije.

Functie

HR-adviseur (Employee Journey Advisor HR Development)

Leeftijd

36

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Workday, Sharpoint, Service Now, Zendesk, MS Word, MS Excel, MS PowerPoint, MS outlook