Meya (HR Medewerker)

Meya is een allround HR Medewerker met ervaring in een dynamische zorgstichting. Samen met haar HR Manager is zij hier verantwoordelijk voor het gehele HR beleid. Dat niet alleen, maar vanaf haar eerste werkdag is ze ook al verantwoordelijk voor het begeleiden van stagiaires. Meya houdt van afwisseling in haar functie, zo heeft ze zelfs tijdens haar stage al uit zichzelf extra taken op zich genomen. Ook heeft haar werkhouding ervoor gezorgd dat ze tijdens haar afstudeerstage ook een aantal onderdelen van haar scriptie al mocht implementeren. Ondanks dat Meya het naar haar zin heeft bij haar huidige werkgever, merkt ze dat ze hier niet de mogelijkheid krijgt om de stappen in haar carrière te maken die zij wil. Ze is dan ook op zoek naar een organisatie waarin zij zich kan ontwikkelen van HR Medewerker naar een meer adviserende rol.

Meya is een sociale dame die sterk is in de persoonlijke kant van het HR vak. Ze snapt heel goed waar medewerkers tegenaan lopen en houdt hier rekening mee. Om die reden is ze dan ook bij meerdere interne conflicten mediator geweest. Ook op het gebied van verzuimbegeleiding wordt ze er vaak bij gevraagd, omdat ze iemand is waar haar collega’s makkelijker hun persoonlijke verhaal kwijt kunnen.

Toch blijft haar ambitie hier niet bij enkel het sociale aspect van HR. Om ook op de administratieve kant nog sterker te worden volgt Meya momenteel een PDL cursus, om zo meer inzicht te krijgen in de wereld van salarisadministratie en hier beter advies op te kunnen geven.

Meya heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand op basis van 40 uur per week en heeft een opzegtermijn van 1 maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor zowel de personeels- als de salarisadministratie;
  • Het gehele werving en selectiebeleid uitvoeren (Zoeken naar toekomstige collega's eerste telefonische gesprek en samen met de afdelingsmanager de gesprekken voeren);
  • Directie adviseren betreffende HR Beleid;
  • Begeleiden van HR Stagiaires;
  • Medeverantwoordelijk voor langdurig verzuimgesprekken;
  • In verschillende casussen verantwoordelijk voor het oplossen van conflicten tussen medewerkers;
  • Verantwoordelijk voor het organiseren van personeelsuitjes;
  • Vraagbaak voor HR medewerkers met betrekking tot HR gerelateerde vragen;
  • Contactpersoon voor extern bureau met betrekking tot Zorg beveiligers;
  • Notuleren tijdens MT vergaderingen.

Functie

HR Medewerker

Leeftijd

27

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Turks goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Afas, Humanwave, Synergy, MS Word, MS Excel, MS PowerPoint