Marlies (HR Adviseur)

Marlies is een enthousiaste, spontane jongedame met ruim vijf jaar ervaring als HR Medewerker. Haar eerste werkgever was tevens de organisatie waar zij stage heeft gelopen. Deze waren zo enthousiast over haar inzet en resultaten, dat ze besloten haar na haar studie te benaderen voor een fulltime functie. Deze kans greep ze dan ook met beide handen aan. Vanwege het verlopen van licenties was al geruime tijd bekend dat er een reorganisatie zat aan te komen. Marlies was medeverantwoordelijk voor het gehele reorganisatietraject. Geen gemakkelijke taak! Toen door de reorganisatie ook haar functie kwam te vervallen, is Marlies aan de slag gegaan als HR Adviseur bij een opleidingsinstituut. Hier merkt ze dat ze de operationele taken in haar functie mist, en ook op het gebied van organisatiecultuur niet op haar plek zit. Marlies is dan ook op zoek naar een nieuwe uitdaging in een combi-functie. Dit in een informele organisatie, waarin zij kan sparren met haar leidinggevende.

Marlies is leergierig en een harde werker, zo had ze haar werk in Maastricht gecombineerd met een fulltime Masteropleiding. In die periode stapte ze direct na colleges op de fiets om de rest van de dag te werken bij deze organisatie. Marlies is sociaal en betrokken bij de medewerkers, ze gaat graag het gesprek met hen aan op het gebied van ontwikkeling en besloot ook om te werken bij een opleidingsinstituut, omdat ze bij een organisatie wilde werken die mensen helpt zichzelf te ontwikkelen. Marlies is loyaal, enthousiast en wil graag een bijdrage leveren aan de organisaties waar zij werkt.

Marlies is in overleg op korte termijn beschikbaar voor 36 uur. Ze heeft een salarisindicatie van € 3.250,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Als HR adviseur verantwoordelijk voor het HR beleid. Gaf leiding aan één HR Medewerker en had één leidinggevende boven haar.
  • Herzien van het functiehuis in de organisatie en een nieuwe opstellen;
  • Vraagbaak voor medewerkers met betrekking tot HR;
  • Het opstellen van verschillende Managementrapportages;
  • Projectleider van het project onboarding: zorgen dat medewerkers zo goed mogelijk worden ingewerkt.

Functie

HR Adviseur

Leeftijd

27

Woonplaats

Den Haag

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

SAP, AFAS, Exact Online, MS Word, MS PowerPoint, MS Excel