Yuri (HR Medewerker)

Yuradj is een spontane jongeman met een passie voor de HR. Na zijn havo bleef zijn interesse in het arbeidsrecht hangen en koos hij ervoor de opleiding Human Resource Management te doen. Deze heeft hij bijna afgerond, op zijn scriptie na. Dit komt door het feit dat Yuradj genoodzaakt was fulltime te werken en dit was niet te combineren met het afronden van zijn scriptie. De afgelopen vier jaar heeft hij  ervaring kunnen opdoen als HR Officer. Yuradj heeft gewerkt aan een breed pallet van HR gerelateerde projecten. Denk hierbij aan het opzetten van een digitaal HR systeem, het organiseren van trainingen en de verantwoordelijkheid dragen over de gehele salarisadministratie van medewerkers wereldwijd. Na twee leerzame jaren bij zijn huidige werkgever, staat hij nu open voor een nieuwe baan, waarin hij zich verder kan ontwikkelen als HR professional. 

Als resultaatgerichte professional hecht Yuradj enorm veel waarde aan het behalen van gestelde doelen. Hij vindt hard werken vanzelfsprekend en gaat net dat stapje verder om zijn werk goed en tijdig af te ronden, ook al moet hij hiervoor een uurtje langer doorwerken. Collega’s omschrijven Yuradj als een energiek persoon met een aanstekelijke positieve instelling. Yuradj is een ware kracht voor elk team!

Yuradj is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van een maand. Hij heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Hoofdverantwoordelijke voor het verwerken, monitoren en corrigeren van de salarisadministratie van klanten in Nederland, België en Turkije;
  • Ondersteunen van de senior HR managers in rapportages voor klanten en voorzien in second line support;
  • Klantgerichte rol in samenwerking met senior HR managers, in complexe situaties en escalaties met betrekking tot salarisadministratie en andere HR gerelateerde zaken;
  • Oplossingen bieden voor vragen van klanten;
  • Fungeren als vraagbaak en aanspreekpunt voor het HR team, het managementteam en de accounts;
  • Verantwoordelijk voor het organiseren en faciliteren van trainingen op gebied van HR;
  • Ontwikkelen van nieuwe HR werkmethodes in samenwerking met internationale belanghebbenden en senior HR managers.

Functie

HR Medewerker

Leeftijd

32

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, SAP, AFAS Profit, Photoshop.