Anna (HR Medewerker)

De gedreven Anna is een echte duizendpoot. Na het behalen van haar hbo-diploma Rechten is zij aan de slag gegaan als juridisch administratief medewerker. Dit heeft zij met plezier gedaan tot het bedrijf failliet ging. Tevens raakte Anna geïnteresseerd in het HR vak, waarmee zij al in bepaalde mate in aanraking was gekomen bij eerdere werkgevers. Op dit moment is Anna ruim twee jaar werkzaam binnen de HR en heeft zij zich goed kunnen ontwikkelen als professional. De raakvlakken met haar juridische achtergrond komen haar ten goede. Daarom verdiept zij zich ook graag in het arbeidsrecht en wil zij uitgedaagd worden in haar werk. Naast de administratie houdt Anna zich ook graag bezig met het opzetten van HR projecten en het ontwikkelen van HR beleid. Een functie waarin zij zowel operationeel als tactisch opereert is wat zij ambieert te bekleden. 

Anna is een dame die resultaatgericht te werk gaat. In lastige situaties weet zij het overzicht en de rust te behouden. Zij werkt graag in een team waarin er hard gewerkt wordt maar daarnaast ook ruimte is voor gezelligheid. Anna is een besluitvaardige dame en weet door haar verscheidene stages goed om te gaan met uiteenlopende belangen. Haar leergierige karakter maakt dat zij het liefst een zo breed mogelijk takenpakket heeft. Het liefst werk Anna in een vooruitstrevende en dynamische organisatie. 

Anna is 32-40 uur per week beschikbaar met een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand, op fulltime basis. Zij heeft een opzegtermijn van een maand. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de in-, door- en uitstroom van personeel;
  • Zorgen voor de correcte toepassing van twee verschillende Cao's, afhankelijk van de situatie en medewerker;
  • Verzorgen van de verzuimregistratie en bellen van medewerkers bij ziekte;
  • Contact onderhouden en samenwerken met de Arbodienst;
  • Toepassen van de Wet verbetering Poortwachter;
  • Overnemen van de werkzaamheden van de HR adviseur bij afwezigheid;
  • Fungeren als eerste aanspreekpunt voor HR gerelateerde vragen van collega's.
 

Functie

HR Medewerker

Leeftijd

30

Woonplaats

Schiedam

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, Exact Online, BaseNet, Eis, Afas, NMBRS, Dyflexis, InstallWorks, Legionella Dossier.