Nanda (HR Adviseur)

De goedlachse Nanda is een gepassioneerde HR professional met ruim acht jaar ervaring in het HR vak. Na het behalen van haar hbo-diploma Personeel en Organisatie, vond zij niet meteen een baan in het HR werkveld. Als service coördinator ICT in de commerciële dienstverlening heeft Nanda enorm veel geleerd met betrekking tot het omgaan met de behoeften en de wensen van verschillende belanghebbenden. Uiteindelijk is zij terechtgekomen in haar geliefde HR vak. In vier jaar heeft zij zich kunnen ontwikkelen tot een echte HR expert. Omdat Nanda een voorliefde voor de vastgoed had, heeft zij zich hier samen met haar partner zeven jaar lang volledig en succesvol op gestort. Toch bleef de HR haar trekken en maakte zij weer de stap terug naar een HR functie. Vanaf operationeel tot strategisch niveau heeft Nanda het allemaal gezien. Adviseren van directie, HR beleid ontwikkelen en zorgen voor een succesvolle implementatie, coördineren van projecten en veranderprocessen, Nanda doet het allemaal. Op dit moment is zij op zoek naar een strategische en projectmatige HR functie, waarin zij haar kennis en kunde kan toepassen.

Nanda is een zelf-startende dame die graag genoeg werk om handen heeft. Met haar analytische blik behoudt zij het overzicht en ziet zij waar de behoeften liggen. Nanda werkt resultaatgericht en is een echte streber. Wat haar kenmerkt is haar veerkracht en haar doorzettingsvermogen. In haar vrije tijd trekt zij er graag op uit met haar zoon of met vrienden. Een doe-het-zelf-klusje slaat zij ook niet af! 

Nanda is 32 uur per week beschikbaar met een salarisindicatie van € 5.800,- bruto per maand, op fulltime basis. Zij heeft een opzegtermijn van een maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor 20 fte;
  • Coachen en aansturen van de teamleden;
  • Leveren van een bijdrage aan strategische beleidsontwikkeling;
  • Begeleiden van de implementatie van veranderingen en vernieuwingen;
  • Projectleider. 

Functie

HR Adviseur

Leeftijd

45

Woonplaats

Tilburg

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Duits en Frans voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, PeopleSoft, SAP, COMPASCloud.