Stella (Recruiter)

De vriendelijke en ambitieuze Stella is een Recruiter met een internationale achtergrond. Na het behalen van haar hbo-diploma Tourism & Leisure Management belandde zij in een lastige banenmarkt. Dit in combinatie met haar liefde voor het reizen, maakte dat zij de stap nam om in het buitenland te werken. Zij begon op Sri Lanka, waar zij na een paar jaar merkte dat de cultuurverschillen toch te groot waren voor haar. Stella kreeg toen de kans om bij haar favoriete merk in Engeland aan de slag te gaan. Omdat zij het thuisfront erg miste, is zij uiteindelijk toch wat dichter bij Nederland gaan werken. In Duitsland leerde zij in de customer care weer een totaal andere kant van het bedrijfsleven kennen. Ondanks haar mooie ervaringen in het buitenland, wilde Stella zich in 2022 weer settelen in Nederland. Inmiddels is zij een jaar werkzaam als Recruiter bij een internationale organisatie. Door een grote reorganisatie en een hiring freeze wordt haar functie opgeheven. Daarom is Stella op dit moment op zoek naar een nieuwe uitdaging als Recruiter of HR Assistent.

Stella is een charismatische dame met sterke communicatieve vaardigheden. Zowel op professioneel als persoonlijk vlak heeft zij zich enorm kunnen ontwikkelen de afgelopen jaren. Van een jonge meid die zoekende was naar een breed ervaren professional met ervaring in verscheidene branches en functiespecialiteiten. Stella staat stevig in haar schoenen en werkt resultaatgericht. Haar collega’s omschrijven haar als een enthousiasmerende collega die de verbinding met alle werknemers weet te maken. 

Stella is fulltime beschikbaar met een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand en een opzegtermijn van een maand. 

Werkzaamheden

 • Potentiële kandidaten zoeken voor open sollicitaties in de 
  Nederlandse, Belgische, Duitse en Oostenrijkse markt;
 • Coördineren van planningen;
 • Voeren van sollicitatiegesprekken en begeleiden van administratieve taken;
 • Samenwerken met interne cross-functionele teams en
  belanghebbenden;
 • Beheren van verschillende wervingsprogramma's (Taleo, Eightfold);
 • Inzetten van verschillende sourcingtools (LinkedIn, Inderdaad, Monsterbaord);
 • Verbeteren van werving strategieën door innovatief denken;
 • Behalen van wervingsdoelstellingen;
 • Ervaren in het werken met internationale werkculturen.

Functie

Recruiter

Leeftijd

35

Woonplaats

Amstelveen

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Singalees goed in woord en geschrift. Duits voldoende in wort en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, Excel, Taleo, Eitghfold, HireVue, Monsterboard, Canva.