Joost (HR Medewerker)

Joost is een vrolijke man met ruim elf jaar ervaring binnen de HR. Hij heeft een achtergrond in de agrarische sector, maar maakte in 2011 de overstap naar het HR vakgebied. Middels verscheidene opleidingen heeft hij zich toentertijd verdiept in het vak. Joost ging veelal op interim basis aan de slag, waardoor hij de diversiteit van het HR vak heeft leren kennen in verschillende organisaties en branches. Vorig jaar besloot Joost geen interim opdracht aan te nemen maar een baan te zoeken met uitzicht op een vast dienstverband. Momenteel is hij werkzaam als HR Executive binnen een fijne organisatie, echter merkt hij dat de samenwerking en communicatie op de HR afdeling stroef verloopt. Hij staat open voor een nieuwe baan binnen de HR, waarin hij al zijn kennis en kunde kan toepassen binnen een vooruitstrevende organisatie. 

Met zijn positieve instelling is Joost de collega die altijd in oplossingen denkt en iedereen bij  terecht kan. Naast zijn sociale karakter heeft hij op professioneel vlak een sterke werkmentaliteit. Onderzoeken, uitbouwen en opzetten zijn de activiteiten waar hij blij van wordt. Een uurtje langer doorwerken om een deadline te behalen is hem niet te gek. Hij verdiept zich graag in zijn werkmaterie en werkt resultaatgericht. 

Joost is per direct 36-40 uur per week beschikbaar met een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand, op fulltime basis. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de HR administratie;
  • Eerste aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevenden m.b.t. verschillende HR gerelateerde zaken;
  • Opstellen van contracten en de verzuimadministratie;
  • Verzorgen van het on-boardingstraject;
  • Verantwoordelijk voor de VOG- en VGB-aanvragen;
  • Fungeren als mediator bij moeilijke gesprekken.

Functie

HR Medewerker

Leeftijd

46

Woonplaats

Hoofddorp

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, SuccessFactors, Otys, Visma, ADP Workforce, Recruitee, AFAS, Workday, Pipedrive, Connexys