Donna (HR Adviseur)

De energieke Donna is een HR professional met haar hbo-diploma HRM op zak. Gedurende haar opleiding heeft zij middels diverse stages ervaring opgedaan in het opzetten van een on-boardingprogramma, het herschrijven van HR beleid en het onderzoeken van duurzame inzetbaarheid. Hiermee heeft zij een stevige basis gelegd voor haar carrière. Als recent afgestudeerde heeft zij snel bewezen een waardevolle aanwinst te zijn voor haar huidige werkplek. In haar huidige rol als HR Adviseur ontwikkelt en implementeert Donna projecten, onder andere op gebied van verzuim en Learning & Development. Ondanks dat zij het naar haar zin heeft bij haar huidige werkgever, mist zij de snelheid in het werkproces en wil zij graag aan de slag in een dynamische commerciële omgeving. Dit doet zij het liefst in de rol van HR Adviseur

Met haar avontuurlijke geest verkent Donna de wereld samen met haar vriendengroep. Dit combineert zij met haar passie voor klimmen. Wanneer zij even wil ontspannen, vind je Donna met haar neus in een goed boek. Zowel in haar privéleven als op het werk weet deze dame haar werk uitstekend te organiseren. Haar collega’s omschrijven haar als zelfstandig en recht voor zijn raap. Donna weet van aanpakken en is altijd enthousiast om nieuwe projecten op te zetten en tot een succes te maken. 

Donna is 32-36 uur per week beschikbaar met een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand, op fulltime basis. Zij heeft een opzegtermijn van een maand. 

Werkzaamheden

  • Verder ontwikkelen van ontwikkelingsplan o.g.v. de resultaten van haar stageonderzoek;
  • Indienen van ontslagaanvragen bij het UWV;
  • Opzetten van een loopbaanadviescentrum;
  • Ondersteunen en adviseren van managers om hun verzuimcijfers te reduceren; 
  • Implementeren van een organisatie brede introductie/on-boarding voor nieuwe medewerkers;
  • Afnemen van assessments t.b.v. het herplaatsen van medewerkers/langdurig zieken;
  • Contact onderhouden met de Arbodienst;
  • Communiceren van vaststellingsovereenkomsten. 

Functie

HR Adviseur

Leeftijd

28

Woonplaats

Lelystad

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, AFAS, Salesforce, HRM Purple, Youforce.