Merel (HR Medewerker)

Merel is te omschrijven als een echte HR professional. Zo heeft ze de opleiding Human Resource Management afgerond in 2022. Na haar opleiding heeft zij diverse werkervaringen opgedaan in het HR werkveld als HR support agent en HR generalist. Merel is onder andere verantwoordelijk geweest voor het ondersteunen van personeel en management, de (salaris)administratie en het implementeren van HR projecten. Het medewerkerstevredenheid en performance management zijn hier voorbeelden van. Op dit moment heeft Merel het naar haar zin bij haar huidige werkgever, echter is de locatie niet gunstig voor haar. Daarom is ze op zoek naar een nieuwe uitdaging als HR Adviseur in de regio Haaglanden.

De ambitieuze Merel wordt door collega’s omschreven als iemand die erg toegewijd is. Met haar sterke analytische blik en helicopterview weet zij complexe vraagstukken op te lossen. Daarnaast is Merel een sociale dame die met een diversiteit aan mensen kan omgaan. Door haar enthousiasme en frisse blik weet zij goed haar weg te vinden in een nieuwe setting. Kortom, Merel is voor elk team een echte aanwinst!

Merel heeft een opzegtermijn van een maand, wil graag fulltime werken en haar salarisindicatie bedraagt € 3.000,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Bieden van uitgebreide HR ondersteuning aan medewerkers en managers;
  • Beantwoorden van vragen en het begeleiden van medewerkers en managers met betrekking tot HR gerelateerde zaken;
  • Zorgen voor naleving van het HR beleid en procedures;
  • Beheren van de end-to-end HR administratie en salarisadministratieprocessen. Inclusief nauwkeurige en tijdige voorbereiding, validatie en distributie van de loonlijst voor werknemers, met inachtneming van de relevante regelgeving en het bedrijfsbeleid;
  • Bieden van essentiële ondersteuning aan HR business partners en hen helpen bij verschillende HR initiatieven, waaronder het welzijn van werknemers en prestatiebeheer;
  • Samenwerken met de Compensation & Benefits manager om te zorgen voor een succesvol operationeel ontwerp, implementatie en beheer van compensatie- en voordelenprogramma's, in overeenstemming met het bedrijfsbeleid en markttrends. 

Functie

HR Medewerker

Leeftijd

0

Woonplaats

Regio Haaglanden

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, SAP Succesfactors, ADP, Workday.