Nancy (HR Medewerker)

Nancy is een echte HR professional met meer dan 20 ervaring in het werkveld. Ze begon haar carrière als secretaresse na het afronden van twee Hbo-opleidingen en wist zichzelf op te werken tot HR Medewerker. In haar huidige rol heeft ze een uitgebreid takenpakket waar ze onder andere verantwoordelijk is voor de in-, door- en uitstroom. Daarnaast neemt ze graag deel aan HR-gerelateerde initiatieven waar teamwork centraal staat. Nancy heeft het erg naar haar zin in haar functie, maar omdat de werkdruk in de zorg te hoog wordt, is ze op zoek naar een nieuwe uitdaging in een andere sector.

De sociale Nancy staat bekend om haar betrokkenheid en hecht veel waarde aan zingeving in haar werk. Hierdoor vindt Nancy het belangrijk om goed benaderbaar te zijn voor haar collega’s. Daarnaast denkt ze in oplossingen en vindt ze het fijn om te werken in een in een informele sfeer. Met haar expertise en ervaring is Nancy een aanwinst voor elk team.

Nancy is 24 uur per week beschikbaar en heeft een opzegtermijn van een maand. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.900,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Coördinerend aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevenden;
  • Administratie rondom instroom, doorstroom en uitstroom;
  • Meedenken over verbeteren van processen;
  • Informeren en adviseren over de regelingen uit de CAO.

Functie

HR Medewerker

Leeftijd

60

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands in taal en geschrift goed.

Computervaardigheden

MS Office, Youforce