Melvin (HR Medewerker)

De rustige Melvin is een HR Medewerker met ruim vijf jaar ervaring in het werkveld. Na het behalen van zijn bachelor en master in Arbeids- en Organisatiepsychologie, stond hij voor een uitdaging op de arbeidsmarkt waarin het vinden van een baan lastig was. Hij liet zich niet ontmoedigen en besloot, na een tijd gereisd te hebben, in Spanje een buitenkans te grijpen om aan de slag te gaan in een administratieve HR-rol. Hij kwam echter al snel tot de conclusie dat de repetitieve aard van de HR administratie toentertijd niet was wat hij ambieerde. Terug in Nederland heeft hij diverse banen gehad om zich te oriënteren op de banenmarkt. Uiteindelijk realiseerde hij zich toch dat de inhoud van het HR vak het beste bij hem past en is Melvin terug de HR ingerold. Momenteel is hij op zoek naar een dynamische operationele HR functie waarin hij zich op termijn kan ontwikkelen tot HR specialist.

Melvin is een sportliefhebber die naast het padellen en wielrennen ook graag tijd doorbrengt met zijn familie en vrienden. Zijn collega’s beschrijven hem als een positieve en behulpzame collega die voor een aangename werksfeer zorgt. Melvin beschikt over de capaciteit om complexe situaties met een analytische en bedachtzame aanpak te benaderen. Zijn kracht ligt in zijn passie voor de administratie en het nauwkeurig werken. Dit maakt hem een waardevolle aanwinst voor elk HR team. 

Melvin is 32 uur per week beschikbaar met een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand, op fulltime basis. Daarnaast heeft hij een opzegtermijn van een maand. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor administratieve en ondersteunende werkzaamheden voor de HR afdeling, voor ongeveer 400 gedetacheerde medewerkers door heel Europa;
  • Ontwikkelen van het veiligheidsbeleid en plannen van BHV opleidingen voor personeel;
  • Beheren van de HR mailbox;
  • Verantwoordelijk voor de urenregistratie;
  • Verwerken van personeelsmutaties en verlofaanvragen.

Functie

HR Medewerker

Leeftijd

36

Woonplaats

Leiden

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, Visma, SharePoint, TimeTell.