Serena (HR Coördinator)

Serena is een betrokken HR professional wiens hart sneller gaat kloppen van alles wat met HR te maken heeft. Met een vader als HRM docent en een minor afgerond te hebben in HRM, stroomde Serena na het behalen van haar hbo-diploma door in een rol als HR officer in de detailhandel. Hierin heeft zij te maken gehad met elk aspect van het operationele HR landschap. Zij nam hier al actief deel aan diverse HR projecten. Na vijf jaar in de detailhandel was Serena klaar voor een nieuwe uitdaging en stapte zij het bankwezen in. Binnen een internationale organisatie begon zij als HR analist en groeide door tot HR adviseur. Met veel plezier heeft Serena gewerkt aan diverse verbeterprocessen en initiatieven op tactisch niveau. Echter, toen de verwachting ontstond dat zij zich dieper in de sector zou storten, koos Serena ervoor het bankwezen te verlaten, omdat dit na vier jaar niet de wereld was waarin zij wilde blijven. Ze greep haar kans om haar eigen onderneming te lanceren en dit werd een succes. Desondanks bleef haar hart kloppen voor de HR wereld en staat zij nu open voor een uitdagende rol als (Senior) HR Adviseur of HR Business Partner.

De maatschappelijk betrokken Serena probeert de wereld om haar heen altijd een stukje beter te maken. Haar kracht ligt in haar vermogen om bruggen te slaan en haar organisatorische finesse. Serena heeft een hands-on mentaliteit en hecht veel waarde aan het nakomen van haar beloftes. Met Serena in je team kun je rekenen op een HR expert die niet alleen meedenkt, maar ook resultaten boekt.

Serena is per direct 32 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 5.300,- bruto per maand op fulltime basis. 

Werkzaamheden

  • Verkoop van Griekse biologische olijfolie.

Functie

HR Coördinator

Leeftijd

32

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office