Liam (HR Medewerker)

Liam, een toegewijde professional binnen HR, staat in de startblokken om zijn carrière te beginnen na het afronden van zijn hbo-bachelor in HRM. Gedurende zijn opleiding heeft hij tijdens zijn drie stages al mogen proeven van de HR-praktijk. Hierdoor is zijn enthousiasme nog meer aangewakkerd voor deze wereld. Binnen deze stages was hij verantwoordelijk voor het screenen van de sollicitanten en het bijwonen en voeren van de sollicitatiegesprekken. Ook deed hij de HR-gerelateerde administratie, zoals het aanmaken van contracten. Nu Liam is afgestudeerd, staat hij te popelen om zijn kennis toe te passen in de praktijk als HR Medewerker.

De enthousiaste Liam staat door zijn behulpzame karakter altijd klaar voor zijn vrienden en collega’s. Ook kan hij goed onder druk presteren en zonder complicaties flexibel te werk gaan. Naast zijn professionele kant heeft Liam een passie voor rugby, een sport die hij op hoog niveau beoefent. Zijn open en vrolijke persoonlijkheid zorgt ervoor dat hij in elke situatie een positieve sfeer creëert. 

Liam is fulltime beschikbaar en kan per direct starten. Zijn salarisindicatie bedraagt € 2.650,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
 

Functie

HR Medewerker

Leeftijd

21

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.