Maarten (HR Adviseur)

Maarten is een gedreven HR professional met ruim zes jaar ervaring in de HR als coördinator en adviseur in het buitenland. Tijdens zijn hbo opleiding Human Resource Management besloot hij een semester te volgen in het buitenland. Hier begon zijn avontuurlijke reis in de wereld van HR, die uiteindelijk resulteerde in een schat aan ervaring en expertise. Zijn verantwoordelijkheden omvatten onder meer het beheer van medewerkersdossiers, inclusief waarschuwingsbrieven en performance management. Maarten stond ook klaar om managers te ondersteunen bij ziekteverzuimkwesties, wat zijn vermogen aantoonde om moeilijke situaties op een empathische en effectieve manier aan te pakken. Terug in Nederland, heeft Maarten zijn carrière een nieuwe wending gegeven. Hij heeft zich onder andere gericht op het adviseren van klanten over arbeids-, fiscale- en sociale zekerheidswetgeving, waarbij hij zijn brede kennis en internationale ervaring heeft ingezet om waardevolle inzichten te bieden. Maarten zoekt een nieuwe uitdaging als HR Adviseur, omdat hij zijn expertise op strategisch en tactisch niveau wil benutten, iets wat zijn huidige functie niet biedt.

Maarten is een oplossingsgerichte professional met een creatieve flair. Zijn harde werk en vlotte tempo maken hem een waardevolle aanwinst voor elke organisatie. Bovendien straalt hij sympathie uit, waardoor hij gemakkelijk met anderen kan samenwerken.

Maarten heeft een opzegtermijn van een maand en is fulltime beschikbaar. Zijn salarisindicatie bedraagt € 4.300,- bruto per maand op fulltime basis. 

Werkzaamheden

  • Het leiden van HR gerelateerde projecten waaronder het creëren van handboeken, functieloongebouwen, het opzetten van buitenlands werkgevers en de HR- en salarisadministratie;
  • Het uitvoeren van benchmarkanalyses van compensaties en benefits;
  • Het adviseren van klanten over arbeids-, fiscale- en sociale zekerheidswetgeving in diverse landen;
  • Het leiden van NIS2-compliancy door middel van de implementatie van het kwaliteitsmanagementsysteem en internetbeveiliging.

Functie

HR Adviseur

Leeftijd

34

Woonplaats

Regio Haaglanden

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Computervaardigheden

MS Office, Salesforce, Workday en Bitrix24