Mindy (HR Manager)

Met meer dan 20 jaar ervaring in het HR-werkveld, waarvan de afgelopen vijf jaar als toegewijde HR Manager, profileert Mindy zich als een doortastende professional in strategisch personeelsbeleid. Haar verantwoordelijkheden omvatten o.a. het vormgeven van het strategische personeelsbeleid, zoals beloningsbeleid, onboarding, opleidingsbeleid, verzuimbeleid en persoonlijk ontwikkelbeleid. Mindy's expertise reikt verder dan conventionele taken; ze vindt vreugde in het aanpakken van juridische vraagstukken, een interesse die ze ook actief benut in haar eigen onderneming, waar ze mensen met afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunt bij UWV-trajecten. Met een oog op verdere groei en uitdagingen zoekt Mindy nu een nieuwe rol als HR Manager of HR Business Partner.

Mindy kenmerkt zich door haar coachende eigenschappen die anderen inspireren tot groei. Haar betrokkenheid is voelbaar in elke interactie, waardoor ze een waardevolle teamspeler is. Met een oplossingsgerichte aanpak navigeert Mindy door uitdagingen waarbij ze creatieve oplossingen aandraagt. Haar leergierigheid drijft haar voortdurend om nieuwe hoogten te bereiken, waardoor ze een dynamische en vooruitstrevende kracht is in elke context. 

Mindy heeft een opzegtermijn van een maand en is 32-36 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 6.850,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Begeleiden van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt bij UWV-trajecten;
  • Actief als re-integratiecoach spoor 2;
  • Biedt juridisch advies bij conflicten.

Functie

HR Manager

Leeftijd

48

Woonplaats

Regio Haaglanden

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Afas, MS Office en SAP.