Vanessa (Junior HR Adviseur)

Vanessa is een toegewijde HR-professional met een succesvolle achtergrond in human resource management. Met een afgeronde HBO AD Management HRM en een start als stagiaire, heeft Vanessa haar passie voor HR ontdekt en is ze gebleven bij dezelfde organisatie waar ze haar carrière begon tijdens haar stage. In haar huidige rol als HR Support Medewerker beheert Vanessa de in-, door-, en uitstroom van kandidaten. Ze biedt ondersteuning aan de afdelingen HR, Backoffice en Community, waar ze vragen van kandidaten behandelt, urendeclaraties goedkeurt, de onboarding verzorgt en leersystemen beheert. Ook heeft Vanessa haar stempel gedrukt op diverse projecten, waaronder de ontwikkeling van het Arbobeleid, HR-beleid en persoonlijke ontwikkelingsprojecten. Omdat haar huidige werkgever in een reorganisatie zit, is Vanessa op zoek naar een nieuwe uitdaging als HR Medewerker in een vooruitstrevende organisatie.

Vanessa, een oplossingsgerichte en nauwkeurige professional gaat te werk met een proactieve instelling. Haar initiatiefrijke aanpak en georganiseerde werkwijze maken haar effectief in het beheer van diverse HR-taken. Vanessa is een echte teamplayer maar heeft ook geen moeite om zelfstandig te werken. Kortom, Vanessa is een aanwinst voor elk team.

Vanessa is vanaf 1 januari beschikbaar voor 32 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.750,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Beantwoorden van vragen van kandidaten;
  • Goedkeuren van urendeclaraties;
  • Organiseren van evenementen en contact onderhouden met betrokken partijen;
  • Relatiebeheer van kandidaten;
  • Zorg dragen voor de in-, door- en uitstroom van kandidaten, zoals het opstellen van contracten en kandidaten startklaar maken;
  • Beheren van leersystemen van kandidaten;
  • Verzorgen van de onboarding van kandidaten;
  • Meewerken aan HR-gerelateerde projecten, zoals Arbobeleid, HR-beleid en POP-beleid.
Werkzaamheden als stagiaire (Okt. 2022 - feb. 2023)
  • Maken van een personeelshandboek voor kandidaten in een Nederlandse en Engelse versie.

Functie

Junior HR Adviseur

Leeftijd

22

Woonplaats

Regio Leiden

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, Personio, Cockpit, Slack, Miro en Notion.