Recruitment Consultant

Een volgende stap in je carrière, waarbij je de diepte in kan gaan bij zowel klant als kandidaat, dat is wat jij zoekt. En wij zoeken jou! De kandidatenmarkt kent geen geheimen voor jou. Jij weet het vertrouwen van mensen te winnen door jouw hoge gunfactor en kunde, en je hebt geleerd adviserend te verkopen. Dat maakt jou succesvol en daar word je ook voor beloond. Geïnteresseerd? Lees dan verder!

Over Extra Talent

Extra Talent is een gespecialiseerd arbeidsbemiddelingsbureau in zes branches met vijf kantoren in Nederland. Elke dag werken onze Recruitment Consultants erg hard aan het matchen van de grootste talenten in hun eigen specialisatie. Naast hard werken en het vieren van successen, wordt er uiteraard ook veel gelachen. In de pauze wordt er gezellig met elkaar geluncht en een potje tafeltennis gespeelt.

Iedereen heeft talent. Het is de kunst om dit talent te herkennen en het vervolgens op de juiste plek in te zetten. Daarom geloven wij dat bemiddelen het beste werkt wanneer de focus ligt op één specialisme. Onze consultants zijn ieder expert binnen hun eigen specialisme, kennen de markt en gebruiken hun netwerk om talent te koppelen.
 
Er heerst binnen de organisatie een informele en open sfeer. Normaal wordt de week afgesloten met een gezellige vrijdagmiddagborrel en worden er regelmatig teamuitjes en personeelsfeesten georganiseerd. Momenteel gebeurt er nog steeds heel veel, maar online.

Wat zijn je werkzaamheden als Recruitment Consultant?

In de functie van Recruitment Consultant werk je zelfstandig voor één specialisme. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen portefeuille aan klanten en kandidaten: van het regelen van het eerste intakegesprek met een kandidaat, tot en met het voeren van onderhandelingen bij klanten. Jij weet je eigen netwerk uit verder uit te breiden en nieuwe opdrachten haal jij met gemak binnen. Daarnaast ga jij op zoek naar geschikte kandidaten via diverse kanalen. Tijdens uitgebreide sollicitatiegesprekken kom jij door jouw uitstekende interviewtechnieken er achter waar de kandidaat nou écht naar op zoek is en je koppelt hem of haar vervolgens aan jouw klant. Na afloop van de plaatsing blijf je contact onderhouden met de klant en kandidaat door onder andere het voeren van evaluatiegesprekken.
 
Jij weet ondanks de vele verschillende werkzaamheden prioriteiten te stellen en de kwaliteit hoog te houden. Zowel kandidaten als opdrachtgevers vertrouwen op jouw kennis van markt en mens, hiermee maak jij het verschil. Door jouw ervaring ben je snel succesvol in je functie en geniet je daarmee veel vrijheid.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

  • Een afgeronde hbo-opleiding;
  • Minimaal 2 jaar ervaring binnen de arbeidsbemiddeling;
  • Jij bent een vlotte prater, energiek en optimistisch;
  • De kwaliteit staat bij jou voorop;
  • Tot slot beheers je de Nederlandse taal uitstekend en ben je 40 uur per week beschikbaar.

Ons aanbod

Salaris is belangrijk. Dit geeft zekerheid en je wilt weten waar je mee start. Bij ons ligt jouw startsalaris tussen de € 2.500,- en € 3.200,- bruto per maand, afhankelijk van je ervaring. Om jou commercieel te motiveren, krijg je daarnaast een individuele bonusregeling. Een eigen laptop, mobiele telefoon en eventueel een leaseauto geven jou daarbij enorm veel vrijheid in jouw werk.

 

Functie

Recruitment Consultant

Plaats

Breda

Salaris

€2.500 tot €3.200

Opleidingsniveau

HBO

Sluitingsdatum

01 april 2021

Recent bekeken