Intercedent

Je wil graag verantwoordelijk zijn voor jouw eigen succes, jezelf blijven ontwikkelen en vrijheid krijgen om zelf te bepalen hoe jouw dag eruit ziet. Wil je continu in contact staan met anderen en ben jij op zoek naar verdieping in jouw werkzaamheden? Reageer dan snel!
 

Over de organisatie

Extra Talent is een jonge, unieke organisatie die gespecialiseerd is in arbeidsbemiddeling en heeft vijf vestigingen in Nederland. Wij zijn in verschillende sectoren actief om op deze manier de beste matches te kunnen maken tussen werkgevers en werkzoekenden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende sectoren: Supply Chain, Logistiek, Financieel, Office en Juridisch. Binnen de organisatie heerst een informele en open sfeer. Normaal wordt de week afgesloten met een gezellige borrel en worden er diverse teamuitjes en personeelsfeesten georganiseerd. Nu gebeurt er nog steeds heel veel, maar dan online.
 
Wij zijn op zoek naar een Intercedent die ons logistieke team komt versterken, omdat de organisatie groeit.

Wat zijn je werkzaamheden als Intercedent?

Je bent als Intercedent verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van je eigen kandidaten- en klantenportefeuille. Jouw werkzaamheden zijn ongelooflijk divers en binnen jouw rol krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Jouw werkzaamheden zijn:
  • Opbouwen van je eigen kandidaten- en klantenbestand;
  • Onderhouden van klant en kandidaat relaties;
  • Voeren van evaluatiegesprekken met bestaande klanten;
  • Voeren van (digitale) gesprekken met kandidaten om te onderzoeken waar ze naar op zoek zijn;
  • Plaatsen van leuke, creatieve berichten op LinkedIn.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

  • Een afgeronde hbo-opleiding en minimaal 2 jaar ervaring binnen de arbeidsbemiddeling;
  • Je weet mensen voor je te winnen en bruggen te bouwen;
  • Jij bent een vlotte prater, energiek en optimistisch;
  • Je bent fulltime beschikbaar, beschikt over rijbewijs B en houdt van hard werken.
  • Tot slot beheers je de Nederlandse taal uitstekend en ben je 40 uur per week beschikbaar.

Ons aanbod

Salaris is belangrijk. Dit geeft zekerheid en je wilt weten waar je mee start. Bij ons ligt jouw startsalaris tussen de € 2.500,- en € 3.200,- bruto per maand, afhankelijk van je ervaring. Om jou commercieel te motiveren, krijg je daarnaast een individuele bonusregeling. Een eigen laptop, mobiele telefoon en eventueel een leaseauto geven jou daarbij enorm veel vrijheid in jouw werk.
 
Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat. Daarom steken we veel energie en tijd in jou. Dat begint met een onboardingtraject. Dit is ook nog eens enorm gezellig: je doorloopt dit traject samen met je andere collega’s die starten. Na deze weken krijg je vervolgens intensieve begeleiding van jouw manager. En niet te vergeten, je krijgt een persoonlijk studiebudget. Zo kun jij jezelf op de juiste manier ontwikkelen! Heb je ideeën voor de organisatie of zie je ergens kansen? Laat je horen en we gaan er mee aan de slag!

Enthousiast geworden?

Ben jij dé persoon die ik zoek? Druk dan direct op de sollicitatieknop! Als je meer wilt weten over de vacature, dan kun je mij bereiken op per mail demi.pors @extra-talent.nl of per telefoon 06 – 16 04 39 50.

Functie

Intercedent

Plaats

Amsterdam

Salaris

€2.500 tot €3.200

Opleidingsniveau

HBO

Sluitingsdatum

05 april 2021

Recent bekeken