Rechtenstudent als tijdelijke kracht om bij te springen tijdens uw drukke periodes.

Het is erg druk op uw kantoor ondanks deze onzekere tijden. Wij snappen dat het moeilijk is om nu grote stappen te ondernemen omdat u niet weet wat de toekomst gaat brengen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om via Extra Talent een tijdelijke kracht (rechtenstudent met ervaring als Juridisch secretaresse) in te huren om in ieder geval te zorgen dat de kantoren tijdens de zomermaanden en eventueel daarna kunnen blijven draaien op voldoende/volledige bezetting.

Dit is waar de tijdelijke kracht u mee kan helpen:

✔ Administratieve ondersteuning

✔ Agendabeheer en inplannen van afspraken

✔ Telefonisch aanspreekpunt voor de sectie

✔ Ontvangen van bezoekers

✔ Het verrichten van jurisprudentieonderzoek in dossiers en het behandelen van eenvoudige juridische vraagstukken

✔ Correspondentie opstellen voor cliënten en derden

✔ Dossiers aanmaken en archiveren

De tijdelijke kracht (rechtenstudent) zal ervoor zorgen dat de voornaamste werkzaamheden zoveel mogelijk doorgaan, het kantoor bereikbaar is en uw vaste medewerkers niet in de stress schieten door achterstallig of een teveel aan werk! Deze tijdelijke kracht kunt u via Extra Talent Juridisch inhuren op basis van een uitzendcontract.


Heeft u tijdelijke kracht nodig?

Neem nu contact met ons op

 

Alleen de beste studenten.

Wij maken gebruik van een uitgebreide wervingsprocedure, waarbij wij een persoonlijk gesprek aangaan met de kandidaat en referenties natrekken. Tevens zetten wij een Harver test in voor Juridische secretaresses. Op basis hiervan maken wij een strenge selectie van de beste kandidaten die inzetbaar zijn bij advocaten- en notariskantoren waar wij zaken mee doen.

De Harver test is een speelse manier om kennis te maken met de juridische branche en een tool om de kwaliteiten en capaciteiten van een kandidaat in kaart te brengen. Denk aan een taaltest en een situatieschets voor de juridische branche. Deze resultaten bespreken we graag met u.

Laag tarief, maximale inzet.

Om dit aanbod nog aantrekkelijker te maken, houden wij de prijs voor deze extra mankracht op een vast laag tarief. Deze actie geldt van juni t/m  september 2020 en voor een aaneengesloten opdracht van minimaal 100 gewerkte uren en maximaal 350 gewerkte uren op uitzendbasis. Mocht u na afloop van het tijdelijke contract de kandidaat willen overnemen, dan is dit mogelijk aan de hand van een overnamefee. 

Uiteraard zorgen wij voor een passend aanbod van enthousiaste kandidaten die bezig zijn met hun hbo-studie Rechten of Rechtsgeleerdheid en ervaring hebben als juridisch secretaresse binnen de advocatuur of de juridische branche.

Voor vragen of overleg kunt u ons altijd bellen!

Lisa Marink

Senior Sales Consultant Juridisch Rotterdam
lisa.marink@extra-talent.nl
06-19695736
linkedin.com/in/lisa-marink/

Maria Sukiasjan

Senior Consultant Juridisch Amsterdam
maria.sukiasjan@extra-talent.nl
06-51033778
linkedin.com/in/maria-sukiasjan/

Rinske Buitendijk

Senior Sales Consultant Juridisch Rotterdam
rinske.buitendijk@extra-talent.nl
06-44986715
linkedin.com/in/rinske-buitendijk/