Perfecte match tussen professional en kantoor

Een groot netwerk van juridische talenten en kantoren

Advocaten- en notariskantoren die een nieuwe collega zoeken, koppelen met het talent dat perfect bij elkaar past. Dat is wat wij doen. Door ons uitgebreide netwerk in de advocatuur en het notariaat besparen we voor een kantoor en sollicitant veel tijd in de zoektocht naar een nieuwe collega of baan. Is er een match? Wij blijven in contact. Een persoonlijke en langdurige samenwerking met kantoor en professional. Daar gaan we voor.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Of je nu een baan zoekt binnen de advocatuur of het notariaat, wij regelen de uitdaging die jou op het lijf geschreven is. Mede door jarenlange ervaring en/of achtergrond van onze consultants binnen de juridische wereld, weten ze precies wat ze doen. We leren jouw wensen, ervaring en ambities goed kennen en kunnen adviseren welk kantoor bij jou past door ons netwerk binnen de advocatuur en het notariaat. Een persoonlijk en eerlijk advies, beloofd. Zo vinden we samen jouw nieuwe juridische job.

Ontdek hoe wij je helpen
Et Juridisch Website Handtekening 2 (1)
Foto Juridisch Nieuw

Op zoek naar nieuw talent?

Wij spreken de juridische taal vloeiend, weten wat u van ons verwacht en u kunt altijd met ons sparren. Onze consultants zijn namelijk allemaal specialist binnen de advocatuur en het notariaat. En dat werkt. Al meer dan 20 jaar koppelen we professional en kantoor aan elkaar. Met een betrouwbare en langdurige samenwerking met Extra Talent, bent u dus altijd verzekerd van een nieuwe match wanneer u dit nodig heeft.

Ontdek hoe wij dit voor u regelen