Linsey (Juridisch Secretaresse)

Linsey heeft 17 jaar ervaring als Juridisch Secretaresse in de advocatuur. Ze heeft altijd bij kleine tot middelgrote advocatenkantoren gewerkt. In haar huidige functie is ze mede verantwoordelijk voor de termijnbewaking, roladministratie en onder meer voor de financiële administratie. Ze is gewend om zelfstandig te werken. Linsey heeft 1 op 1 voor een advocaat gewerkt, en ze heeft recent ook voor verschillende advocaten gewerkt. Ze doet niets anders liever dan ondersteuning bieden aan de juridische professionals. 

Linsey is een representatieve, energieke dame. Ze praat vol passie over haar werk en je merkt dat ze enthousiast raakt als ze praat over haar vakgebied. De reden waarom Linsey open staat voor een nieuwe uitdaging is dat ze verwacht dat haar partner op korte termijn vertrekt. Daarnaast staat ze open voor een nieuwe werkomgeving na 17 jaar voor dezelfde werkgever gewerkt te hebben.

Linsey heeft een opzegtermijn van een maand en is per direct beschikbaar. Salarisindicatie: € 3.300,- bruto op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Roladministratie
  • Correspondentie voeren met cliënten en derden
  • Termijnbewaking 

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

48

Woonplaats

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend goed in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Fortuna, Fidura, MS Office (Word, Excel, Outlook)