Anneloes (Notarieel Medewerker,Secretaresse Notariaat)

Anneloes heeft ruim 20 jaar secretariële ervaring binnen de juridische wereld. Zij is voornamelijk werkzaam geweest bij grote en internationale kantoren, waaronder ruim elf jaar bij een internationaal advocaten- en notariskantoor. Anneloes heeft gewerkt voor meerdere notarissen- en kandidaat notarissen op de afdeling ondernemingsrecht en vastgoed. Als Notarieel Secretaresse voelt zij zich als een vis in het water en dit is waar zij zich het meeste voldoening uit haalt. Een notariskantoor waar er genoeg te doen is en zij verschillende ballen tegelijkertijd hoog mag houden, past het beste bij haar.

 

Anneloes is een secretaresse in hart en nieren. Ze is een energieke, spontane en gedreven dame met een sterke persoonlijkheid. Anneloes is goed in staat overzicht te houden en kan haar werk met grote zelfstandigheid uitvoeren. Zij heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, is loyaal en is een harde werker die dingen afmaakt en tot een goed einde brengt. Daarnaast heeft Anneloes een netjes en representatief voorkomen, zij heeft een hele goede indruk achter gelaten.

Anneloes heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 4.300,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Notarieel Medewerker,Secretaresse Notariaat

Leeftijd

57

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands Woord: Zeer goed Nederlands Geschrift: Zeer goed Engels Woord: Zeer goed Engels Geschrift: Zeer goed Duits Woord: N/A Duits Geschrift: N/A Frans Woord: N/A

Computervaardigheden

Assyst, Codex en Klaas van Brug, Word, Excel, PowerPoint, Outlook