Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Karlijn (Juridisch Medewerker)

Karlijn heeft anderhalf jaar ervaring opgedaan binnen de juridische wereld. Ze heeft naast haar hbo-diploma Rechten, haar wo-Rechtsgeleerdheid en master Privaatrecht succesvol voltooid. Tijdens haar studie hbo-rechten heeft ze acht maanden stage gelopen als Stagiair Secretaris bij de Rechtbank. Wegens goed functioneren, is Karlijn na haar stage, nog zes maanden werkzaam geweest als Griffie Medewerkster en vervulde ze diverse ondersteunende werkzaamheden. Werkzaamheden die onder haar takenpakket vielen waren onder andere het voorbereiden van zittingen, meegaan naar huisbezoeken, uitspraken uitschrijven en de post verwerken. Daarnaast is ze verantwoordelijk geweest voor het agendabeheer van de Rechter en heeft ze een verslag geschreven over automatisering bij de Rechtbank. Na het behalen van haar master Privaatrecht in 2019, is Karlijn voor drie maanden gaan reizen. Ze is in begin april 2020 weer terug gekomen en is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Juridisch Medewerkster binnen de advocatuur. Haar voorkeur gaat uit naar Arbeidsrecht, Erfrecht of Familierecht. Karlijn zou graag ervaring op willen doen bij een klein tot middelgroot advocatenkantoor.

 

Karlijn is een enthousiaste en intelligente jongedame die veel in haar mars heeft. Ze is een eerlijk persoon en ze houdt ervan om open met elkaar te communiceren. Karlijn heeft een kritische blik op zaken en voert haar werkzaamheden accuraat uit. Ze wil haar werk graag goed aanleveren en gaat dan ook in alle precisie te werk. Gemaakte stukken zal zij altijd goed door- en nalezen voordat zij deze inlevert. Tevens is ze erg vriendelijk en aanspreekbaar. Anderen stappen met plezier op haar af voor vragen of een praatje.

 

Karlijn is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.300,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Documenten, zoals machtigingsverzoeken aan dossiers toevoegen;
  • Bijwonen van zittingen;
  • Post verwerken;
  • Beheren van cliëntdossiers;
  • Telefonisch contact met cliënten en derden.

Functie

Juridisch Medewerker

Leeftijd

0

Woonplaats

Alkmaar

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

AdvocaatCentraal, MS Office: Word, Excel, PowerPoint, Outlook