Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Varsha (Kandidaat-Notaris)

Varsha is een startende Kandidaat-Notaris op de sectie Vastgoed en Ondernemingsrecht. Ze heeft dit jaar de master Notarieel Recht afgerond en is daarna een stage gaan lopen op de sectie Familierecht bij een middelgroot notariskantoor. Na afloop van deze stage is Varsha als Kandidaat-Notaris gestart bij een klein kantoor in Amsterdam. Ze wordt hier goed begeleid en krijgt al veel verantwoordelijkheid. Ze stelt zelfstandig aktes op (leveringen, hypotheken, oprichtingen) en mag binnenkort ook besprekingen doen. Varsha is niet actief op zoek, maar staat wel open voor een mooie uitdaging. Ze wil zich het liefst specialiseren in het Ondernemingsrecht.

Varsha is een enthousiaste, pientere jongedame. Ze is gedreven en heeft de ambitie om zichzelf te ontwikkelen tot een volwaardige Kandidaat-Notaris. Varsha zet zich altijd 100% in om haar doelen te bereiken. Ze pakt dingen heel erg snel op en begeleidt nu al een nieuwe Kandidaat-Notaris bij haar op kantoor. Ze heeft een rustige persoonlijkheid en blijft heel kalm in stressvolle situaties. Ze kan dan ook goed omgaan met deadlines en toont dan ook echt initiatief. Varsha kan goed samen werken in teamverband, ze is behulpzaam en een echte teamplayer. Tenslotte werkt Varsha nauwkeurig en wil ze het werk goed doen.

Varsha heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar.

Salarisindicatie: € 2.700,- bruto op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Werkzaam op de secties Ondernemingsrecht en Vastgoed
  • Zelfstandig opstellen van aktes
  • Leveringsakte, hypotheekakte, akte van oprichting en akte van levering aandelen
  • Behandelen van dossiers
  • Het geven van advies aan cliënten
  • Het verrichten van administratie werkzaamheden

Functie

Kandidaat-Notaris

Leeftijd

26

Woonplaats

Leiden

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Assyst, Klaas van Brug, MS Office (Word, Outlook, Excel, PowerPoint)