Gina (Juridisch Secretaresse)

Gina heeft ruim twintig jaar ervaring binnen de advocatuur als Juridisch Secretaresse bij diverse internationale advocatenkantoren. Zij heeft ervaring binnen de  secties Arbeids-, Bestuurs-, Bouw-, Huur-, Intellectuele Eigendom en Strafrecht. Bij haar voorgaande werkgever was ze verantwoordelijk voor de ondersteuning van vijf advocaten. In deze functie was ze verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden, processtukken voorbereiden en uitwerken en submissions samenstellen en indienen. Tevens ook met het bewaken van termijnen, verantwoordelijk voor het verzorgen van declaraties, dictaten uitwerken, redigeren, het opstellen van dagvaardingen, correspondentiebeheer en contact onderhouden met cliënten en derden. Zij is op zoek naar een advocatenkantoor waar zij als Juridisch Secretaresse aan de slag kan. Een kantoor waar zij veel verantwoordelijkheden krijgt en zelfstandig aan de slag kan past het beste bij haar.

Gina heeft een hoog werk- en denkniveau. Zij is een vriendelijke tevens representatieve dame met een vrolijk en positief karakter. Bij Gina is het glas altijd half vol! Daarbij is ze empathisch, eerlijk, loyaal en erg open in de communicatie. Hetgeen wat zij heeft ervaren met de jaren is dat zij goed prioriteiten kan stellen en denkt in oplossingen. Bovendien is zij taalvaardig goed onderlegd wat tevens voor het redigeren erg fijn is. In haar vrije tijd is ze graag buiten, hierbij kan je denken aan wandelen in de natuur of gaat ze heerlijk fietsen in het buitenland. Daarnaast vindt ze het leuk om naar de bioscoop te gaan of uit eten.

Gina is per 1 april beschikbaar voor 32 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.650,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

59

Woonplaats

Beverwijk

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office