Ingrid (Notarieel Medewerker)

Ingrid heeft meer dan 25 jaar ervaring als Notarieel Medewerker Vastgoed binnen het notariaat. Als Notarieel Medewerker behandelt zij zelfstandig dossiers. Ze stelt zelfstandig aktes op, zoals leveringsaktes en hypotheekaktes. Zij zorgt voor de termijnbewaking en dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Zij is naast agenda- en e-mailbeheer verantwoordelijk voor de opmaak van notariële akten en onderhandse documenten. Ze raadpleegt diverse registers, zorgt voor de algehele correspondentie, de facturatie en het contact met cliënten en derden. Ze heeft zowel ervaring met commercieel als particulier vastgoed. Ingrid werkt momenteel bij de gemeente, maar haar hart ligt toch bij het notariaat. Ze is op zoek naar een functie als Notarieel Medewerker Vastgoed bij een middelgroot of groot notariskantoor. Ze vindt het prettig als er een informele sfeer is en collega’s ook persoonlijk betrokken zijn bij elkaar.

Ingrid is een hardwerkende, punctuele en vriendelijke dame. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te wandelen, creatief bezig te zijn en gaat ze graag skiën. Ze komt ook over als een betrouwbare en aardige dame.

Ingrid heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 24 uur per week. Ze heeft een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand op basis van fulltime.

Werkzaamheden

  • Koopcontracten opstellen;
  • Zorgen voor een nauwkeurige administratieve afhandeling van overeenkomsten en juridisch transport en ondersteunt juristen;
  • Schriftelijk en telefonisch contact onderhouden met cliënten, makelaars en tussenpersonen;
  • Termijnbewaking.

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

54

Woonplaats

Berlicum

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office