Thomas (Jurist Ondernemingsrecht)

Thomas heeft in juni 2011 zijn master Ondernemingsrecht afgerond. Thomas is gaan solliciteren en kwam terecht bij zijn huidige werkgever. Daar werkt hij momenteel als Jurist voor de sectie Ondernemingsrecht. Hij is verantwoordelijk als Zelfstandig Behandelaar en stelt onder meer akten op voor oprichting van verschillende ondernemingsvormen. Daarnaast signaleert hij problematieken zaken op fiscaal gebied en bestuursaansprakelijkheid. Thomas staat open voor een nieuwe uitdaging, omdat hij graag voor een adviespraktijk zou willen werken. Daarnaast gaat zijn voorkeur uit naar een notariskantoor met verschillende disciplines waar hij meer kennis kan opdoen.

Thomas is een rustige, vriendelijke man. Hij heeft een duidelijke focus op wat hij wil gaan doen. Zijn expertise en affiniteit ligt in het Ondernemingsrecht en daar wil hij graag in verder. Hij is graag in contact met cliënten en derden om advies uit te brengen over zijn specialisme.

Thomas heeft een opzegtermijn van een maand en is fulltime beschikbaar. Salarisindicatie: € 3.600,- bruto op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Spreken en adviseren van (potentiële) cliënten
  • Opstellen van akten van oprichting en statutenwijziging voor stichting, vereniging, coöperatie en besloten vennootschappen

Functie

Jurist Ondernemingsrecht

Leeftijd

31

Woonplaats

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederland en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Assyst, MS Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook)