Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Sarah (Kandidaat-notaris)

Sarah is een startende Kandidaat-Notaris op de sectie Vastgoed. Ze heeft ruim een jaar ervaring waarvan vier maanden zelfstandige ervaring met het opmaken van aktes en het geven van advies. Voordat ze als kandidaat aan de slag ging, heeft ze ook 8 maanden als Notarieel Medewerker gewerkt op de sectie OG. Hier heeft ze koopovereenkomsten, aktes en nota's opgemaakt. Ze heeft met de programma's Quantaris, Van Brug en Assyst gewerkt en is dus goed op de hoogte van de automatisering. Tijdens haar studie heeft Sarah een student stage gelopen op de secties Vastgoed en Ondernemingsrecht bij een groot advocaten- en notariskantoor op de Zuid-as, dit is haar goed bevallen. Ook heeft Sarah twee masterclasses gedaan en heeft ze een belangrijk onderdeel uitgemaakt van haar notariële studievereniging.

Sarah heeft een open persoonlijkheid, ze is spontaan en is makkelijk in de omgang met mensen. Sarah is loyaal, flexibel inzetbaar en ze zet altijd haar beste been voor. Ze vindt het leuk om zaken uit te pluizen en creatief en oplossingsgericht te denken. Ze wil alles aanpakken en veel leren. Ze wil hier wel goede begeleiding voor krijgen. Sarah heeft een goede inzet en vindt het leuk om samen te werken met collega's. Ten slotte is ze erg gestructureerd. 

Sarah is in overleg fulltime beschikbaar.

Salarisindicatie: € 2.700,- bruto op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Kandidaat-Notaris op de sectie Onroerend Goed
  • Verantwoordelijk voor het opstellen van notariële akten: leveringen, hypotheken, koopovereenkomsten
  • Het geven van advies aan cliënten
  • Het bespreken van koopcontracten naar Amsterdams model

Functie

Kandidaat-notaris

Leeftijd

29

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, Quantaris, Klaas van Brug, Assyst