Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Wendy (Juridisch Secretaresse)

Wendy is in de afrondende fase van de opleiding hbo-Rechten, daarnaast heeft zij tien maanden stage gelopen bij een deurwaarderskantoor, waar zij als Juridisch Secretaresse/ Juridisch Medewerker ruime werkervaring heeft opgedaan. Wendy heeft tevens een jaar als ondersteuner bij vastgoedbank gewerkt, dit was een tijdelijk project van een jaar. Wendy is op zoek naar een functie die bij haar opleiding aansluit, zij ambieert een baan als Juridisch of Notarieel Secretaresse. Tijdens haar opleiding heeft zij een minor Notarieel Recht gevolgd.

Wendy is een rustige dame met een fijne persoonlijkheid. Zij kan haar werkzaamheden zelfstandig uitvoeren zonder daarbij het overzicht te verliezen. Ook kan Wendy prioriteiten stellen, daarbij heeft zij een kritische blik op zaken en toont zij graag initiatief. Tevens is zij gewend naast haar studie verschillende bijbanen te vervullen als verkoopmedewerkster, zij heeft een representatief voorkomen.

Wendy is vanaf september vier om vijf dagen per week beschikbaar.

Werkzaamheden

  • Telefonisch contact met cliënten en wederpartijen
  • Correspondentie
  • Afhandelen e-mailverkeer
  • Opstellen juridische stukken en dagvaardingen
  • Het bijwonen van zittingen.

 

 

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

28

Woonplaats

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Het Kadaster, MS Office; Word, Excel, PowerPoint, Outlook.