Zara (Notarieel Medewerker)

Zara heeft inmiddels al tien jaar geleden haar Master Nederlands Recht behaald en heeft sindsdien veel ervaring opgedaan in het notariaat op het gebied van Onroerend Goed en Personen- en Familierecht. Tijdens haar studie heeft ze ook al veel ervaring opgedaan als buitengriffier bij de rechtbank. Ze heeft de afgelopen jaren gewerkt als Notarieel Medewerker Onroerend Goed en heeft ook ervaring met Personen- en Familierecht. Ze houdt zich bezig met het volledig afwikkelen van hypotheekdossiers, nakijken van leveringen en hypotheken, en het controleren van standaard akten. Daarnaast onderhoudt ze het contact met cliënten en derden en is ze verantwoordelijk voor de termijnbewaking. Zara is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Notarieel Medewerker Onroerend Goed of Personen- en Familierecht. Ze gaat graag aan de slag bij een groot of middelgroot notariskantoor. Ze vindt het prettig als er een informele, gemoedelijke sfeer hangt.

Zara is een hardwerkende, zorgzame en sociale dame. Ze heeft ontzettend veel doorzettingsvermogen. Dit blijkt ook uit haar carrière. Ze is gestart op het mbo en heeft uiteindelijk haar master op de universiteit gehaald. Ze komt ook over als een lieve, ambitieuze en collegiale dame. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te gaan winkelen en met vrienden een hapje te gaan eten.

Zara is per direct fulltime beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.300,- bruto per maand op basis van fulltime.

Werkzaamheden

  • Volledige afwikkeling van hypotheekdossiers;
  • Signaleren knelpunten in nieuwe vastgoeddossiers en deze verdelen over de notarieel medewerkers;
  • Onderhouden contacten met cliënten, financiële instanties, makelaars en financieel adviseurs.

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

38

Woonplaats

Schijndel

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office