Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Liv (Juridisch Secretaresse)

Liv heeft de mbo-opleiding Juridisch Administratieve Dienstverlening in twee jaar afgerond. Daarnaast heeft zij tien maanden stage gelopen bij een financiële hulpverlener, waar zij bewindvoerder was en verschillende ondersteunende werkzaamheden heeft vervuld. Liv is op zoek naar een ondersteunende functie die bij haar opleiding aansluit; een functie als secretaresse binnen de juridische wereld zou goed bij haar passen. Zij komt het beste tot haar recht binnen een klein tot middelgroot kantoor.

Liv is een rustige dame met een fijne persoonlijkheid. Zij leert snel, houdt van een uitdaging en weet goed wat zij wil. Liv gaat nauwkeurig te werk, aangezien zij een echte perfectionist is. Ook is ze flexibel en stressbestendig ingesteld. Tevens is zij een persoon die meedenkt en zowel in teamverband als zelfstandig goed kan functioneren.

Liv is vanaf september fulltime beschikbaar. In februari 2019 gaat zij starten met de deeltijdstudie hbo Rechten, waardoor ze vanaf dat moment vier dagen per week beschikbaar is.

Werkzaamheden

  • Beschermingsbewind, inkomensbeheer 
  • Invoeren, beheren en controleren van de financiën van de cliënten 
  • Dossierbeheer 
  • Het voeren van gesprekken met cliënten.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

25

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint, Outlook