Nina (Kandidaat-Notaris)

Nina is een Kandidaat-Notaris gespecialiseerd in het Ondernemingsrecht. Ze is nu ruim drie jaar werkzaam bij een groot advocaten-en notariskantoor als Kandidaat-Notaris Ondernemingsrecht en heeft recent de beroepsopleiding afgerond. Ze geeft advisering op het gebied van herstructureringen door grensoverschrijdende fusies, overnames, splitsingen en omzettingen. Tijdens haar studie heeft ze tevens twee stages gelopen bij grote kantoren op Ondernemingsrecht, Familierecht en Commercieel Vastgoed. Nina heeft het heel erg naar haar zin en zit in een leuk team. Echter bij haar huidige kantoor maakt ze heel veel overuren. Nina wil bewust een stap maken om minder uren te werken, zodat ze meer tijd voor haar zelf heeft. Het Ondernemingsrecht ligt Nina het meeste en hier wil ze dan ook graag mee verder.

Nina is een vlotte jongedame. Ze komt erg professioneel en zakelijk over en is communicatief sterk. Ze is het gewend om in teamverband aan projecten te werken, maar kan ook goed zelfstandig te werk gaan. Nina is een spontane dame, ze is een gezellige factor binnen het team en heeft een flexibele houding.

Nina heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar.

Salarisindicatie: € 4.500,- bruto op fulltime basis (in overleg).

Werkzaamheden

  • Advisering op het gebied van herstructureringen door middel van (grensoverschrijdende) fusies, overnames, splitsingen en omzettingen;
  • Oprichten van diverse rechtsvormen en het opstellen van allerlei soorten documenten;
  • Zelfstandig opstellen van akten voor Ondernemingsrecht;
  • Ondersteunen van de Notarissen op de sectie;
  • Besprekingen met cliënten.

Functie

Kandidaat-Notaris

Leeftijd

26

Woonplaats

Den Haag

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

DMS, Ms Office (Word, Excel, Powerpoint, Outlook)