Pascalle (Paralegal)

Pascalle heeft al negen jaar ervaring in het juridisch werkgebied. Tot juni 2022 was ze werkzaam als Juridisch Secretaresse. Ze stelde conceptakten op, maakte dossiers aan en beheerde ze en zorgde voor de overige administratieve werkzaamheden. Sinds juli 2022 is ze werkzaam als Paralegal bij ZBG. Ze is voornamelijk werkzaam op het onroerend goed. Elk dossier dat binnenkomt, behandelt ze van A tot Z. Cliënten adviseert ze persoonlijk en ze zorgt ervoor dat iedereen zich gehoord en gezien voelt. Pascalle stelt verschillende juridische stukken op, zoals huur-, koop- en aanneemovereenkomsten. Ze dient stukken in bij Kamer van Koophandel en stelt bezwaren op. 
Bij haar huidige werkgever krijgt ze weinig begeleiding. Daarom is Pascalle op zoek naar een nieuwe uitdaging als Paralegal Onroerend Goed bij een informeel notariskantoor waar ze mogelijkheid om verder te ontwikkelen. 

Pascalle is een ontzettend hardwerkende dame die weet van doorzetten. Dat blijkt wel uit het feit dat ze is gestart op het mbo en heeft doorgestudeerd waardoor ze nu bezig is met de bachelor Rechtsgeleerdheid. Dit doet ze één dag in de week, waardoor ze de overige dagen ervaring kan opdoen in de praktijk. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om tijd te spenderen met vriendinnen. Ze komt ook echt over als een vriendelijke, sociale en ambitieuze vrouw.

Pascalle is per direct beschikbaar voor 32 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.900,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Paralegal

Leeftijd

26

Woonplaats

Veldhoven

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office