Miranda (Secretaresse)

Miranda is momenteel werkzaam als Juridisch Secretaresse op hetzelfde advocatenkantoor waar zij na haar stage meteen een vaste aanstelling kreeg aangeboden. Op de afdeling strafrecht heeft zij in zes jaar veel stappen gemaakt waardoor haar takenpakket erg is uitgebreid. Waar zij is begonnen met archiveren maakt zij nu dossiers aan, stelt nota’s en volmachten op, stuurt vaststellingen en andere juridische stukken naar de Rechtbank en neemt zij andere administratieve taken op zich. Wegens langdurig uitvallen van haar directe collega neemt zij haar taken ook op zich. Na zes jaar gaat Miranda graag een nieuwe uitdaging aan en is ze op zoek naar een kantoor waar zij haar kennis als juridisch secretaresse kan verbreden.

Miranda is een jonge, vrolijke en enthousiaste dame die graag onderneemt en ook na het werk niet stil kan zitten. Zij neemt ook graag initiatief bij vrienden en familie en regelt vaak leuke uitjes. Ook is ze erg leergierig en dit laat zij zien doordat ze dit jaar een nieuwe deeltijd opleiding is gestart. In haar werk is ze graag druk bezig en houdt ze van afwisselende taken. Dit houdt haar scherp en zorgt voor uitdaging.

Miranda heeft een opzegtermijn van een maand en is daarna beschikbaar voor 40 uur in de week. Haar salarisindicatie is €2.300,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Secretaresse

Leeftijd

23

Woonplaats

Almere

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Word, Excel, Powerpoint en Access