Emily (Juridisch Secretaresse)

Emily heeft vorig jaar haar Master Privaatrecht behaald en heeft een halfjaar werkervaring als juridisch secretaresse bij een advocatenkantoor. Afgelopen jaar is zij haar droom achterna gegaan en heeft een reis gemaakt door Azië. Momenteel heeft zij een tijdelijke functie als juridisch secretaresse ter vervanging van een zwangerschapsverlof. Haar werk bestaat uit het aanmaken van dossiers, opstellen van conceptbrieven en is tevens het eerste aanspreekpunt voor partijen en is zij verantwoordelijk voor inkomende telefoon en mailverkeer. Emily gaat graag een nieuwe uitdaging aan als juridisch secretaresse.

Emily is een hele leuke, representatieve en enthousiaste jongedame. Zij is erg sociaal en vind het in haar werk dan ook erg leuk om veel contact met verschillende partijen te hebben. Ze is erg creatief en heeft zelfs een expositie van haar schilderijen en tekeningen gehad begin dit jaar. In haar werk kan ze dit goed gebruiken om op een creatieve wijze structuur aan te brengen indien nodig. 

Emily heeft een opzegtermijn van een maand en is daarna fulltime beschikbaar. Haar salarisindicatie is € 2.400,- op fulltime basis (40 uur).

Werkzaamheden

  • Administratieve werkzaamheden;
  • Eerste contact partijen;
  • Opstellen documenten en brieven;
  • Verwerken inkomende en uitgaande post;
  • Agenda beheer;
  • Mailverkeer bijhouden.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

29

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Zowel Nederlands als Engels in geschrift en woord uitstekend.

Computervaardigheden

Word, Excel, PowerPoint en Access