Valentina (Juridisch Secretaresse)

Valentina is bezig met het afronden van haar hbo-Rechten opleiding en heeft al een jaar stage ervaring als juridisch secretaresse. Tijdens haar stage als juridisch secretaresse heeft zij ervaring opgedaan in het opstellen van dossiers, archiveren, agendabeheer en het verwerken van de post. Dit jaar heeft zij vooral inhoudelijke werkzaamheden gedaan en heeft zij de eerste controle gedaan van een dossier om te kijken of deze Hoger Beroep waardig waren. Omdat zij graag ervaring wilt opdoen gaat zij naast haar opleiding graag aan de slag als juridisch secretaresse.

Valentina is een representatieve, ambitieuze jongedame. Zij houdt erg van orde in haar werk, is erg georganiseerd en zorgzaam. Na een enorme tegenslag bij haar familie heeft zij haar schouders eronder gezet en blijft ze vooruit kijken. Dit laat zien dat zij een ontzettende doorzetter is en ze zich door niks laat tegenhouden om haar doel te bereiken.

Valentina heeft een opzegtermijn van 2 maanden en is daarna voor 32 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie is € 2.200,- bruto op fulltime basis (40 uur).

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

25

Woonplaats

Almere

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands in woord en geschrift uitstekend.

Computervaardigheden

Word, Excel, PowerPoint en Access