Manon (Notarieel Secretaresse)

Manon heeft haar opleiding mbo-diploma 4 Juridische Dienstverlening behaald en heeft tijdens haar opleiding meerdere stages gelopen als juridisch secretaresse. Waaronder een stage bij de Gemeente waar zij bezig is geweest met het telefoon- en mailverkeer. Het plannen van afspraken in agenda's van juristen, maar ook het adviseren over startersleningen, het archiveren van dossiers en het notuleren bij hoorzittingen. Tijdens haar eerste stage heeft zij zich volledig op het secretariaat gestort. Zij was het eerste aanspreekpunt voor partijen geweest, stelde brieven en contracten op en was zij verantwoordelijk voor de agenda en e-mail. Zij gaat graag een ondersteunende uitdaging aan als secretaresse binnen de juridische sector.

Manon is een hele leergierige jongedame. Tijdens haar werk stelt ze zich erg professioneel op, maar vind ze het ook erg leuk om een gezellige babbel te maken. Zij neemt graag verantwoordelijke taken op zich in haar werk, dit ziet zij als een uitdaging die zij maar al te graag aangaat. In haar privéleven is ze erg sociaal en doet ze dan ook graag uitjes met haar vrienden en familie. Ze is dan ook een echt mensenmens. Ook is ze graag buiten in de frisse lucht om tot rust te komen.

Manon heeft een opzegtermijn van een maand en is daarna voor 32 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt €2.300,- bruto per maand op fulltime basis (40 uur).

Werkzaamheden

Aansturen

Functie

Notarieel Secretaresse

Leeftijd

23

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels in woord goed en in geschrift voldoende.

Computervaardigheden

Word, Excel, PowerPoint en Access