Floor (Juridisch Secretaresse)

Floor is net afgestudeerd van haar Master Jeugdrecht. Tijdens haar opleiding heeft zij verschillende stages afgerond op een advocatenkantoor, het Gerechtshof en een internationale organisatie. Hier heeft zij zittingen bijgewoond en jurisprudentie- en literatuuronderzoek gedaan. Na het succesvol doorlopen van haar stage op het advocatenkantoor is zij daar nog twee maanden blijven werken. Haar takenpakket bestond uit het klaarmaken van stukken, het opnemen van de telefoon, bijhouden van agenda en e-mail en het opstellen van verweer- en bezwaarschriften. Zij gaat graag een uitdaging aan als Notarieel Secretaresse waar zij zich op termijn op inhoudelijk vlak kan ontwikkelen.

Floor is een hele enthousiaste en leergierige jongedame. In haar werk is zij erg kritisch en dit laat zij zien door haar scriptie met een 8 af te ronden. Zij wilt zich graag blijven ontplooien en heeft door haar stageonderzoeken haar analytisch vermogen ontwikkeld. Naast haar werk is ze graag creatief bezig in de keuken en maakt ze haar hoofd leeg tijdens de balletlessen. Dit zorgt ervoor dat zij daarna weer met een frisse blik aan het werk gaat.

Floor is in overleg per direct fulltime beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.300,- bruto per maand op fulltime basis (40 uur).

Werkzaamheden

  • Bijhouden van mail en agenda;
  • Telefoonverkeer bijhouden;
  • Klaarmaken van documenten en stukken zoals verweer- en beroepschriften;
  • Ontvangen van cliënten.

Als stagiaire heeft zij zich kunnen richten op het jurisprudentie- en literatuuronderzoek in verschillende zaken op de afdeling personen- en familierecht. Ook het bijwonen van cliëntbesprekingen en rechtszittingen vielen onder haar stage.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

24

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Word, Excel, PowerPoint