Maartje (Juridisch Secretaresse)

Maartje heeft haar hbo-diploma rechten behaald en heeft 3 jaar ervaring als juridisch secretaresse. Momenteel werkt zij op een bewindvoeringskantoor waar zij werkzaam is als assistent-bewindvoerder. Hier is zij verantwoordelijk voor agenda en mailbeheer, postverwerking en houdt zij contact met cliënten. Als juridisch secretaresse heeft zij ook ervaring opgedaan met het opstellen van processtukken, werkte zij dictaten uit, deed zij jurisprudentie onderzoek, tevens was zij verantwoordelijk voor het ontvangen van cliënten, agenda en mailbeheer, postverwerking en hield zij telefonisch contact met cliënten en andere partijen. Haar hart ligt bij de advocatuur en daarom gaat ze dan graag een uitdaging als juridisch secretaresse aan.

Maartje is een hele enthousiaste en vrolijke jongedame. Zij is een echte doorzetter, dit laat ze zien door van haar mbo-niveau 2 diploma door te stromen naar het eerste jaar van haar pre-Master Rechtsgeleerdheid. Helaas is zij door privé omstandigheden gestopt. Naast haar baan gaat ze nog vaak aan de slag om te helpen bij evenementen. Ze is graag druk bezig en gaat graag elke uitdaging aan. Hier krijgt zij veel energie van. In haar vrije tijd is ze graag te vinden op het tennisveld of in de sportschool.

Zij heeft een maand opzegtermijn en is daarna 32 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie is € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis (40 uur).

Werkzaamheden

  • Ondersteuning bewindvoerder;
  • Onderhouden klantcontact;
  • Adviseren van cliënten;
  • Mail en agendabeheer;
  • Postverwerking;
  • Evaluatiegesprekken met cliënten voeren;
  • Aanvragen van bijstand, persoonsgebonden budget etc.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

29

Woonplaats

Almere

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands zowel in woord als geschrift uitstekend. Engels in woord en geschrift voldoende.

Computervaardigheden

Word, Excel, PowerPoint