Maya (Juridisch Secretaresse)

Maya heeft onlangs haar diploma hbo-rechten behaald en haar scriptie afgerond met een 8. Tijdens haar opleiding heeft ze stage gelopen bij een rechtsbijstandsverzekeraar. Hier bestonden haar taken uit het opstellen van processtukken, doen van jurisprudentie onderzoek en hield zij contact me cliënten en partijen om hen te adviseren.Op het notariskantoor waar zij momenteel aan het werk is heeft zij haar afstudeeropdracht gemaakt. Over het toepassen van de nieuwe privacywetgeving binnen het Notariaat. Naar aanleiding van haar onderzoek wordt het papier in een afgesloten bak bewaard, worden er geen bsn nummers meer ingevoerd en wordt het systeem in juni veranderd. Omdat zij het zo goed heeft gedaan is haar een contract aangeboden. Momenteel is zij bezig met het opstellen van royementsaktes, het passeer klaarmaken van aktes, schrijft zij deze in bij de KvK, maakt zij dossiers aan en houdt zij contact met cliënten. Omdat haar hart in de advocatuur ligt, is zij op zoek naar een functie als juridisch secretaresse bij een ambitieus advocatenkantoor.

Maya is een hele spontane en ambitieuze jongedame. In haar werk is zij erg secuur, zij zorgt er dan ook voor dat haar werk zo goed is dat het niet meer gewijzigd/verbeterd hoeft te worden. Zij kijkt niet alleen naar wat ze moet doen, maar ook wat hier de beste manier voor is. Door haar proactieve houding en het multitasken bespaard zij hierdoor andere tijd. Wanneer haar bijvoorbeeld gevraagd wordt een dossier aan te maken gaat zij ook al het voorwerk te doen. Dan kan de notaris zich sneller richten op het opstellen van de aktes. Door haar kwaliteiten heeft zij het vertrouwen gekregen om ook inhoudelijke werkzaamheden op te pakken. Na het werk gaat zij graag nog de sportschool in. Zo blijft ze energiek en kan ze goed de dag afsluiten.

Maya heeft een opzegtermijn van een maand en is daarna voor 24 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.250,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Opstellen van Royementsaktes;
  • Passeer klaarmaken van aktes;
  • Aktes inschrijven bij de KvK;
  • Agenda- en e-mailbeheer;
  • Dossiers aanmaken;
  • Correspondentie opstellen;
  • Cliënten ontvangen.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

21

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Zowel in het Nederlands als Engels in woord en geschift uitstekend.

Computervaardigheden

Word, Excel, PowerPoint