Olivia (Juridisch Secretaresse)

Olivia is momenteel bezig met haar Bachelor Rechtsgeleerdheid op de Universiteit. Zij zit in haar laatste jaar en heeft tijdens haar studie al enige ervaring opgedaan als juridisch secretaresse op een advocatenkantoor. Hier is zij voornamelijk verantwoordelijk geweest voor het bijhouden van de e-mail en de agenda, hield zij termijnen bij, stelde zij brieven op, hield zij contact met cliënten en deed zij jurisprudentie onderzoek. Zij heeft verschillende onderzoeken gedaan, maar haar voornaamste onderzoeken waren: Hoe en wat kan een cliënt strafvermindering opleveren? Tijdens haar studie heeft zij haar scriptie onderzoek gehouden over het verschil van partneralimentatie in België en Nederland en wat nou de beste werking is. Het strafrecht past helaas niet bij Olivia en daarom is zij op zoek naar een functie als juridisch secretaresse in het privaatrecht.

Oliva is een hele representatieve en vrolijke jongedame. Haar werk neemt zij erg serieus en daar zet zij zich dan ook voor 100% in. In haar werk vind zij het ook belangrijk om een goede klik te hebben in een team. Zij past dan ook het best op een klein tot middelgroot kantoor waar zij in een hecht team terecht komt.

Olivia is in overleg beschikbaar voor 32 uur per week. Zij heeft een salarisindicatie op basis van € 2.200,- bruto per maand op fulltime basis (40 uur).

Werkzaamheden

  • Correspondentie opstellen;
  • Bewaken van termijnen;
  • Agenda- en e-mailbeheer;
  • Contact onderhouden met cliënten en partijen;
  • Jurisprudentie onderzoek.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

27

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Word, Excel, Powerpoint