Anneke (Notarieel Secretaresse)

Anneke is een ervaren notarieel secretaresse met echt liefde voor het vak. Ze werkt sinds haar 17e in het notariaat en heeft het nog steeds erg naar haar zin. Anneke is begonnen bij een klein notariskantoor waar ze 23 jaar heeft gewerkt. Hier heeft ze op ondersteunend niveau voor alle rechtsgebieden gewerkt en brede ervaring opgedaan. Daarna is Anneke bij een middelgroot notariskantoor gaan werken op de sectie Onroerend Goed en dit doet ze nu nog steeds. De meeste ervaring heeft ze dan ook op OG en hier wil ze graag in verder. Bij haar huidige werkgever is er wat onzekerheid, omdat het kantoor gaat opsplitsen en om die reden wil ze graag bekijken wat de mogelijkheden voor haar zijn.

Anneke is een verzorgde en vriendelijke dame. Ze komt erg positief over en maakt een leuke indruk als ze binnen komt. Bij Anneke staat accuratesse hoog in het vaandel, ze werkt secuur en verliest daarbij niet de kwaliteit uit het oog. Ze heeft oog voor details en kan daar effectief mee omgaan. Anneke is flexibel en kan snel schakelen naar omstandigheden. Het samenwerken met collega’s vind ze belangrijk, het gezamenlijk behalen van resultaten komt op de eerste plaats en zorgt dat er onderling een goede sfeer is. Ten slotte kan ze goed omgaan met tijdsdruk en kan ze zich goed verplaatsen in anderen. Kortom een fijne collega om mee te werken.

Anneke heeft twee maanden opzegtermijn en is vier dagen per week beschikbaar.

Salarisindicatie: € 3.000,- bruto op fulltime basis.

Werkzaamheden

- Het aanmaken en afhandelen van registergoed dossiers en de daarbij behorende correspondentie. - Voorbereiding levering-hypotheekakten, afrekeningen, correspondentie, dossier passeer klaarmaken en afwerken en in dienen bij het Kadaster. - Contacten onderhouden met hypotheekverstrekkers, makelaars en cliënten. - Inzage en raadplegen van Kadaster, Kamer van Koophandel en de Gemeentelijke Basis Administratie. - Uitbrengen van offertes. - Huwelijksgoederenregister raadplegen, VIS identificatie, curatele/insolventie controle, opgave VVE. - Het verwerken van de inkomende- en uitgaande correspondentie. - Expeditie en archiveren van dossiers. - Royementsvolmachten opstellen. - Overnemen van de receptie en telefooncentrale.

Functie

Notarieel Secretaresse

Leeftijd

59

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Assyst, Quantaris, Van Brug, Ms Office (Word, Excel, Powerpoint, Outlook)