Inge (Juridisch Secretaresse)

Inge heeft haar Hbo-Rechten op zak en volgt momenteel haar pre-master Rechtsgeleerdheid. Binnen haar huidige functie werkt ze als adviseur waar de voertaal Engels is. Tevens heeft Inge ervaring binnen de advocatuur. De werkzaamheden waar Inge ervaring mee heeft is het beantwoorden van fiscale vragen, belastingaangiftes behandelen, belastingbrieven nakijken en vertalen naar de klant toe, rapporten nakijken, telefoonbeheer, fiscale vragen behandelen en het vertalen van juridische stukken van Nederlands naar Engels. Daarnaast heeft zij opzegbrieven opgesteld, de algemene voorwaarde van een inkoopcontract aangepast. Ook als ondersteuner was Inge voornamelijk verantwoordelijk voor de telefoon- en mailbeheer, cliënten ontvangen en informeren, post sorteren en overige administratieve werkzaamheden, zoals belnotities aanmaken. Zij is op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de advocatuur als Juridisch Secretaresse/Werkstudent  waar zij kan doorgroeien tot een volwaardige inhoudelijke ondersteuner.
 

Inge is een spontane jonge dame en is een echte aanpakker. Zij toont veel initiatief, dit komt voort uit het feit dat zij graag dingen oppakt zoals het indienen van bezwaren of het schrijven van brieven voor cliënten. Bovendien is zij erg sociaal, leergierig en sterk in teamverband. In haar vrije tijd is ze graag sportief bezig, zo doet ze aan fitness en hockey. Tevens is Inge erg muzikaal, dwarsfluit spelen kan ze namelijk als geen ander.

Inge is per september beschikbaar van 20 tot 24 uur in de week, tijdens vakanties is zij meer beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.600,- bruto per maand op fulltime basis van 40 uur per week.  

Werkzaamheden

  • Analyseren en adviseren van juridische aspecten van de Brexit;
  • Toepassen van EBA Draft Guidlines on Outsourcing Agreement op de algemene inkoopvoorwaarden en de standaard ICT-dienstenovereenkomst;
  • Opstellen  van opzegcorrespondentie; 
  • Analyseren van meerdere contracten en hierover rapporteren;
  • Overige ondersteunende werkzaamheden.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

23

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint).