Elisa (Notarieel Secretaresse)

Elisa is momenteel bezig met haar Bachelor Notarieel Recht aan de Universiteit. Dit doet zij in combinatie met het Toga-traject. Zij is begonnen met haar Mbo Juridisch medewerker en heeft daarna haar Propedeuse Rechten en Rechtsgeleerdheid behaald. Tijdens haar Mbo opleiding heeft zij haar stage gelopen bij een overheidsorgaan. Hier is zij mee geweest naar hoorzittingen, heeft zij dossiers aangemaakt en gearchiveerd, genotuleerd bij vergaderingen en correspondentie opgesteld. Naast haar studie vervult een bijbaan waar zij juridisch advies geeft en helpt zij cliënten met het schrijven van brieven. Momenteel is zij op zoek naar een functie als notarieel secretaresse.

Elisa is een vriendelijke en representatieve jongedame. Ze is een echte doorzetter en dat laat zij zien door van het Mbo door te stromen naar de Universiteit. Ze is dan ook erg leergierig. Zij stelt graag doelen voor zichzelf op die zij ook altijd nakomt. Naast haar werk helpt zij graag ouderen in het verzorgingstehuis.

Elisa is per direct beschikbaar voor drie dagen per week en heeft een salarisindicatie van € 2.100,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Juridisch advies geven;
  • Opstellen van correspondentie;
  • Doorverwijzen van cliënten.

Functie

Notarieel Secretaresse

Leeftijd

22

Woonplaats

het Gooi

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

Word, Excel, PowerPoint