Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Ricardo (Notarieel Medewerker)

Ricardo is momenteel met zijn Bachelor Notarieel Recht en Bachelor Rechtsgeleerdheid bezig. Daarnaast is hij aan het werk als Paralegal, hier heeft hij contact met klanten en helpt hij bij aanklachten die klanten indienen. Hij is dan voornamelijk bezig met het opstellen van dagvaardingen en het opstellen van compensatieclaims. Ook heeft hij gewerkt als Juridisch Medewerker op een adviesbureau. Hij heeft hier het eerste contact met klanten gehad en juridisch advies gegeven. Omdat hij graag werkervaring wilt opdoen wat bij zijn opleiding past zoekt hij een nieuwe uitdaging als Notarieel Medewerker.

Ricardo is een hele enthousiaste en representatieve jongeman. Hij is erg ambitieus en leergierig en ziet dan ook een uitdaging in twee studies. Naast zijn werk is hij te vinden in de sportschool, bij familie of vrienden.

Ricardo is na een opzegtermijn van een maand voor vier dagen per week beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.300,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Opstellen dagvaardingen;
  • Opstellen compensatieclaims;
  • Klantcontact.

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

22

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Zowel Engels als Nederlands uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Word, Excel, PowerPoint, Outlook